ELA Container - Verkauf in großzügigen Containerräumen
ELA verkoopunits huren

Optimale ruimteoplossing voor de handel

ELA Container - Helle und offene Verkaufsräume mit hoher Mobilität
Museumwinkel in units

Mobiel winkeloppervlak voor souvenirs

Aan het einde van bezoeken aan tentoonstellingen en musea wacht bezoekers meestal een museumwinkel. Als daarvoor te weinig ruimte is, kan naar de mobiele verkoopunits van ELA worden uitgeweken. De souvenirwinkel op unitbasis is binnen zeer korte tijd geleverd.

Meer details
ELA Container - Attraktive Raumlösung für die Gastronomie
Ruimteoplossingen voor de horeca

Pizzeria en snackbar in unit

ELA Container biedt snackbars een totaalpakket: eetruimte, toonbank, keuken, opslag en sanitaire ruimtes – dit kan allemaal deel uitmaken van een mobiele ELA unitaccommodatie voor huur en koop voor de horeca.

Meer details
ELA Container - Versorgungszentrum in mobiler Containeranlage
Verkoopunits voor apotheken

Met ELA ruimteoplossingen altijd voorzien

Veel mensen zijn op de apotheek aangewezen: tijdens verbouwingen of renovaties garanderen ELA verkoopunits voor apotheken de voorziening met geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Flexibel, modern en individueel vormgegeven.

Meer details
ELA Container - Mobiler Verkausraum am Strand
Surfshop in units

Verkoopruimtes direct aan het strand

Aan het meer of op het strand: een surfshop van ELA units kan overal worden geopend. De weerbestendige en robuuste unitaccommodatie voor surfshops kan niet alleen aan de Noordzee worden ingezet. Deze is even geschikt voor het realiseren van een langdurige ruimteoplossing als voor seizoenswerk.

Meer details
ELA Container - Großzügiger Verkaufstresen in Container
Mobiele bakkerswinkels

ELA verkoopunits voor bakkerijen

Contact met de klant is in bakkerswinkels heel belangrijk: met verkoopruimtes van ELA units staan bakkerijen heel dicht bij de klant. Want de mobiele ELA ruimte-units voor huur en koop kunnen bijna overal worden opgebouwd.  

Meer details
ELA Container - Containeranlage als flexibler Verkaufsraum für Fahrzeuge
Autobedrijf van units

Voertuigen in hoogwaardige ELA units

ELA units bieden een veilige en hoogwaardige ruimteoplossing voor de presentatie van auto’s en andere voertuigen. Het tijdelijke autobedrijf op unitbasis overtuigt met wanden die helemaal van glas zijn, aparte kantoren en een uitnodigende receptie.

Meer details
ELA Container - Containerterasse mit Ausblick
Unit met dakterras

Ruimteoplossing met zonnedek

Zo kan een ELA huurunit meteen twee keer worden gebruikt: binnen universele vertrekken en op het dak een aantrekkelijk terras. Hiervoor heb je alleen een extra trap en een leuning nodig. Het resultaat is indrukwekkend door het unieke uitzicht.

Meer details
ELA Container - Container verkleidet mit Holz
Individuele vormgeving van units

Van speciale lak tot en met bekleding

Het hoeft niet altijd grijs te zijn: hoewel het elegante kiezelgrijs de standaardkleur van ELA units is, hoeft dat zeker niet zo te blijven. Speciale lakken in RAL-kleuren zijn net zo goed mogelijk als foliebekledingen of bekledingen van de klant.

Meer details
Hotline
Adviseur op locatie