Außenansicht Schulcontainer - ELA Container
Schoolunits

Mobiele ruimteoplossing voor scholen

Innenansicht Klassenzimmer im Schulcontainer ELA Container
Leren in aangename omgeving

Klaslokalen van units

Bij toenemende aantallen leerlingen of tijdens verbouwingen heeft ELA Container voor scholen de ideale ruimteoplossing. De mobiele klaslokalen op unitbasis zijn op korte termijn leverbaar, direct klaar voor gebruik en bieden optimale leeromstandigheden.

Meer details
Innenansicht Flurystem Schulcontainer mit Menschen - ELA Container
Eenvoudige verbinding van units in unitaccommodaties

Gangsystemen voor schoolunit

De afzonderlijke ruimtes van een unitaccommodatie voor scholen kunnen via een intern gangsysteem eenvoudig met elkaar worden verbonden. Hierdoor wordt ruimte bespaard en is het mogelijk om comfortabel van de ene naar de andere klasruimte of verdieping te gaan.

Meer details
Innenansicht Sanitärcontainer mit Waschbecken und Spiegel - ELA Container

Sanitaire ruimte in schoolunit

Als wc’s voor docenten of leerlingen: ELA sanitaire units vormen de ideale aanvulling voor tijdelijke schoolgebouwen. Netjes, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk doen ze niet onder voor wc’s of sanitaire ruimtes in permanente gebouwen.

Meer details
Innenansicht Bibliothek mit Bücherregal und PC im Schulcontainer - ELA Container
Mobiele ruimtes voor media en boeken

Bibliotheek in units

Op zoek naar literatuur of een rustige leerplek gaan leerlingen graag naar de bibliotheek. Ook in een mobiele ruimteoplossing van ELA kan deze worden gerealiseerd. De bibliotheekunits bieden het hele jaar door een goed binnenklimaat.

Meer details
ELA Container - Büro Ardagh Group Ansicht nah
Unit als vergader- en conferentieruimte

Vergaderunits voor docenten en leerlingen

Voor sommige vakken is een speciale uitrusting van de ruimte vereist. Conferentieruimtes van ELA Container bieden een aangename leer- en vormingsomgeving, ook in tijdelijke schoolgebouwen.

Meer details
ELA Container - Kantine Schmitz Cargobull Vreden
Units voor grootkeukens

Grootkeuken voor scholen

Praktisch: ELA levert de unitaccommodaties voor scholen desgewenst ook met grootkeuken. Deze is ideaal voor het maken van hapjes, drankjes of de lunch. De huurunits voor keukens zijn compleet uitgerust en direct klaar voor gebruik.

Meer details
Außenansicht Küchencontainer mit Kantine und Außenrampe - ELA Container
Samen eten in units

Keukenunit met kantine voor scholen

Juist in scholen is een snelle verzorging van veel leerlingen met een warme maaltijd belangrijk. ELA units kunnen hiervoor tot kantines of mensa’s met een groot oppervlak worden gecombineerd. Hier kan iedereen een prettige plek uitzoeken om te eten.

Meer details
Innenansicht Bürocontainer mit Möbeln und Boden in Holzoptik als Lehrerzimmer - ELA Container
Werkkamers voor docenten

Kantoorunits voor de voorbereiding van lessen

Het goede binnenklimaat, voldoende licht en een moderne uitrusting maken van de ELA kantoorunits voor huur en koop echte allrounders. Voor tijdelijke schoolgebouwen vormen de mobiele kantoorruimtes de perfecte ruimteoplossing voor het onderwijzend personeel en de administratie van de school.

Meer details
Innenansicht großer Aufenthaltsraum mit gemütlicher Sofaecke
Grote mobiele ruimtes voor scholen

Verblijfsunit als pauzeruimte voor scholen

ELA Container plant bij unitaccommodaties voor scholen ook grote verblijfsruimtes voor docenten en leerlingen in. Uitgerust met keuken en zitgelegenheden is de docentenkamer in mobiele schoolgebouwen een populaire ontmoetingsplaats. Overblijfruimtes levert ELA in allerlei afmetingen.

Meer details
Hotline
Adviseur op locatie