Fitness vanuit units

Das Fitnessstudio aus ELA Containern bietet genügend Platz für ein richtiges Workout.
Das Fitnessstudio aus ELA Containern bietet genügend Platz für ein richtiges Workout.
Infos
Date
Contactpersoon pers

Michael Schmidt

michael.schmidt@container.de

Gallery

Harde muziek dringt door in de grote, lichte accommodatie. Er wordt gesport en gezweet in het Aue-sportpark. De bezoeker beseft pas op het tweede gezicht hoe bijzonder het is. Want: de Fitnessstudio bevindt zich in een grote unitaccommodatie.
 

Oorspronkelijk was het atelier gevestigd in een gebouw van de Nickelhütte Aue GmbH. "Nickelhütte Aue GmbH benaderde ELA omdat ze het gebouw waarin het Aue-sportpark zich bevindt, moesten renoveren", legt ELA Area Sales Manager Marco Poguntke uit. "Ze waren op zoek naar een alternatieve locatie voor de sportschool tijdens de renovatie." De fitnessstudio moest tijdens de renovatiewerkzaamheden open blijven, zodat de talrijke leden gewoon konden blijven trainen.

Auf über 520 Quadratmetern bietet das Studio alles, was ein handelsübliches Fitnessstudio benötigt.
Auf über 520 Quadratmetern bietet das Studio alles, was ein handelsübliches Fitnessstudio benötigt.
Klima-Splitgeräte sorgen für ein optimales Raumklima. Somit kommt nur ins Schwitzen, wer sich auch sportlich betätigt.
Klima-Splitgeräte sorgen für ein optimales Raumklima. Ins Schwitzen kommt nur, wer sich sportlich betätigt.
Het was spannend om te zien hoe de unitaccommodatie in zo'n korte tijd werd gebouwd. Het is indrukwekkend om te zien wat er mogelijk is. De leden zijn ook enthousiast en ik weet zeker dat ik het me niet zo perfect had kunnen voorstellen toen er werd gezeg
Andre Mayer, Geschäftsführer Sportparc Aue

Het resultaat is een ruimte-oplossing waarmee studiomanager René Tröger zeer tevreden is. "Beter dan het oude sportpark," zegt hij. Op meer dan 520 vierkante meter biedt de studio alles wat een standaard fitnessstudio nodig heeft: vrije ruimte met gewichten, cardioruimte met crosswalkers, loopbanden en spinningfietsen. "Met de drie meter brede ELA Premium units konden wij de gewenste oppervlakte met een grote fitnessruimte, kleedkamers, douches en sanitaire ruimtes voor klanten en leden realiseren", aldus Poguntke, een medewerker van ELA.
 

Zweten in een unit - niet onaangenaam voor de directeur André Mayer, maar een reclamefactor. Als Fitness-Deluxe Unit Village maakt de fitnessstudio reclame voor de accommodatie die bestaat uit 29 ELA Premium units. Er wacht een ruime trainingsruimte op de leden, het interieur met LED-verlichting is helder en aangenaam. Splitairco’s zorgen voor een optimaal binnenklimaat. "Zelfs met een buitentemperatuur van bijna 40 graden Celsius hadden we afgelopen zomer een aangename 20 graden binnen, wat ideaal is voor sportieve activiteiten", Mayer is onder de indruk.

Während der Sanierungsarbeiten zieht das Fitnessstudio auf dem Gelände der Nickelhütte Aue GmbH in ELA Container.
Während der Sanierungsarbeiten zieht das Fitnessstudio auf dem Gelände der Nickelhütte Aue GmbH in ELA Container.

De accommodatie bevindt zich op de parkeerplaats voor het Icehaus. De fitnessstudio in Aue-sportpark is in zeer korte tijd gebouwd. Dit werd mogelijk gemaakt door de voormontage van de units in de ELA-fabriek in Frankenberg bij Chemnitz. Op deze manier wordt de montagetijd ter plaatse tot een minimum beperkt. Directeur Mayer: "Het was spannend om te zien hoe de unitaccommodatie in zo'n korte tijd werd gebouwd. Het is indrukwekkend om te zien wat er mogelijk is. De leden zijn ook enthousiast en ik weet zeker dat ik het me niet zo perfect had kunnen voorstellen toen er werd gezegd "We verhuizen naar een unitaccommodatie".

Hotline
Adviseur op locatie