5 voordelen van een 4 verdiepingen tellende unitaccommodatie

Unsere vierstöckigen Containeranlagen bieten zahlreiche Vorteile.
Unsere vierstöckigen Containeranlagen bieten zahlreiche Vorteile.
Infos
Date
Contactpersoon pers

Michael Schmidt

michael.schmidt@container.de

1) Minder vloeroppervlaktegebruik Wat al meer dan honderd jaar geleden in grote steden als New York werd erkend, geldt ook voor mobiel bouwen vanuit units: het vloeroppervlak is schaars, de bouw is in opkomst. Dit geldt met name in de grootstedelijke gebieden, waar de grondprijzen de afgelopen jaren bijna zijn geëxplodeerd. Steeds meer architecten zijn op zoek naar creatieve manieren om op hoogte te bouwen. Er is ook een ruimteprobleem op bouwplaatsen. Het beschikbare grondoppervlak moet optimaal worden benut, zodat de bouw niet wordt belemmerd. Bouwvoertuigen hebben voldoende ruimte nodig om te kunnen manoeuvreren, apparatuur moet worden geparkeerd en materiaal moet kunnen worden opgeslagen. Een werfleider die zijn mobiele containersysteem 4-voudig stapelt, bespaart kostbare ruimte voor de werflogistiek. En wie ruimte bespaart, bespaart geld.
 

2) Meer ruimte Door 4 hoog te stapelen, bespaart u niet alleen op het vloeroppervlak, maar creëert u ook meer ruimte. Dienstverlenende bedrijven in stedelijke gebieden kunnen bijvoorbeeld meer kantoren op de beperkte beschikbare vloeroppervlakte (bijvoorbeeld tussen twee gebouwen) in een accommodatie met vier verdiepingen onderbrengen. Dit is een groot voordeel van de ELA-unitbouwmethode ten opzichte van andere unit-aanbieders.
 

3) Ruimtebesparende trappen Om van de ene naar de andere verdieping te komen, bieden wij de keuze tussen een binnentrap of een buitentrap met bordessen. Buitentrappen besparen belangrijke ruimte in smalle gebouwen, omdat er geen gangen nodig zijn. Een voordeel van deze trappen is dat het vuil niet in de gangen wordt meegenomen. Interne trappenhuizen daarentegen zorgen voor een echt "huisgevoel", alsof je in een vast gebouw werkt. Ze zijn met name geschikt voor grote containersystemen met meer dan één rij.
 

4) Goed overzicht van de bouwplaats Vanuit de kantoren op de vierde verdieping of vanaf het externe trappenplatform heeft de werfleiding een optimaal zicht op de bouwplaats. Zo hebben ze altijd een volledig beeld van de voortgang van de bouwplaats. Fouten kunnen ook sneller worden opgespoord door de duidelijke indeling. In stedelijke gebieden bieden dakterrassen op de vierde verdieping de medewerkers de mogelijkheid om tijdens de pauzes even een luchtje te scheppen en te relaxen.
 

5) Optimaal reclameplatform Met onze 4 verdiepingen tellende accommodatie trekt u de aandacht! Het pand zelf maakt alleen al door zijn hoogte indruk. Bovendien kan het ook worden gebruikt als een uitstekend reclameplatform. Op verzoek schilderen wij de units in alle gewenste kleuren van het RAL-spectrum, bijvoorbeeld in de kleuren van uw huisstijl. Folie met zeer specifieke reclameboodschappen is ook mogelijk. Voor buitentrappen bieden wij ook een bekleding aan met individueel bedrukbare reclame-banners.

Hotline
Adviseur op locatie