3 redenen waarom onze uitneembare frames zo praktisch zijn

Schnell ausgetauscht und vielseitig: Unsere Wechselrahmenelemente.
Schnell ausgetauscht und vielseitig: Unsere Wechselrahmenelemente.
Infos
Date
Contactpersoon pers

Michael Schmidt

michael.schmidt@container.de

Wij installeren onze zogenaamde "clip-on frames" aan de voorzijde of raamzijde van onze units. Deze bieden diverse voordelen ten opzichte van de conventionele buitenwanden van units.


1) Meer licht door grotere ramen

Onze uitwisselbare kozijnen nemen de volledige breedte van de container in beslag, d.w.z. 3 meter voor onze Premium units en 2,5 meter voor onze Allrounders. Hierdoor kan er meer daglicht in de unit komen en wordt het werken of verblijven aangenamer. Dit is een groot voordeel, vooral bij unitsystemen die als tussenoplossing voor kantoren in de winter worden gebruikt. In de zomer daarentegen bieden onze standaard ingebouwde aluminium rolluiken privacy en bescherming tegen de zon. Dankzij de dubbele beglazing biedt de unit het hele jaar door een optimaal binnenklimaat.

Mit unseren Wechselrahmen ist Ihre Containeranlage immer optimal an Ihre Bedürfnisse angepasst.
Mit unseren Wechselrahmen ist Ihre Containeranlage immer optimal an Ihre Bedürfnisse angepasst.

2) Meer functionaliteit door uitwisselbare frame-elementen die zijn aangepast aan de eisen

Onder de ramen installeren we verschillende elementen in het uitwisselbare kozijn, afhankelijk van uw behoeften. Met onze elektrische verwarmingselementen zal uw unit altijd aangenaam warm zijn, zonder dat u een extra verwarmingssysteem hoeft te installeren. In de zomer blijft het koel met onze krachtige airconditioningsystemen. Indien gewenst kunnen we ook onze airco-splitunits installeren, die zowel kunnen verwarmen als koelen. Zo zijn de units optimaal uitgerust voor elk seizoen. Voor grotere unitaccommodaties met ruimtes die uit meerdere units bestaan, kunt u ook enkele wisselframe-elementen met ramen tot op vloerniveau monteren. En bijzonder praktisch: alle elementen kunnen met elkaar gecombineerd worden.

Blankoelement
Blankoelement
Glaselement
Glaselement
Kompaktklimagerät
Kompaktklimagerät
Splitklimagerät
Splitklimagerät
Elektroheizung
Elektroheizung
Gasheizung
Gasheizung

3) Meer flexibiliteit door snel verwisselbare elementen

Wij zijn niet alleen flexibel als het gaat om de montage van de verwisselbare frame-elementen in de fabriek. Als uw wensen in de loop van de tijd veranderen, kunnen we de elementen snel en eenvoudig vervangen. Neem contact op met uw Area Manager of rechtstreeks met de klantenservice. Dankzij onze ingenieuze technologie kunnen we de elementen met een paar eenvoudige stappen vervangen. Op deze manier zorgen onze verwisselbare frames ervoor dat het unitsysteem te allen tijde volledig aan uw wensen voldoet.

Hotline
Adviseur op locatie