Snelle en comfortabele kantooroplossing voor industriële bedrijven

Die zweistöckige Containeranlage wird als Bürogebäude genutzt.
Die zweistöckige Containeranlage wird als Bürogebäude genutzt.
Infos
Date
Contactpersoon pers

Michael Schmidt

michael.schmidt@container.de

Herstructurering, nieuwbouw, renovatie van het kantoorgebouw. Deze redenen voor extra ruimtebehoefte in de industrie zijn talrijk en gevarieerd. Bij het bedrijf Röchling Precision Components GmbH in Weidenberg bij Bayreuth kwamen alle drie de redenen samen.
 

Met 451 medewerkers en een jaaromzet van ongeveer 56 miljoen euro is Röchling Precision Components een specialist in precisie spuitgietproductie in een internationale omgeving. Met zijn technologisch geavanceerde kunststoftoepassingen levert het middelgrote bedrijf aan grote klanten in de automobielindustrie.

Die Containeranlage wurde auf Kundenwunsch in den Farben weiß-blau angeliefert.
Die Containeranlage wurde auf Kundenwunsch in den Farben weiß-blau angeliefert.

Om ondanks alle veranderingen het bedrijf zonder problemen te kunnen voortzetten, heeft de toeleverancier van de automobielindustrie gekozen voor een unitaccommodatie van ELA Container. Aangepast aan de eisen van Röchling werd in zeer korte tijd een twee verdiepingen tellende kantorencomplex gecreëerd. Het systeem, bestaande uit 14 ELA premium units (in de bedrijfskleuren wit-blauw, als de klant dat wenst), biedt het bedrijf een snelle en vooral comfortabele tussenoplossing voor zijn medewerkers op 210 vierkante meter.
 

Dit is vooral te danken aan de complete en comfortabele uitrusting. Interne gangen, keukens en de ruime ELA-trappenhuisunits zorgen voor een aangename sfeer, waardoor u al snel vergeet dat dit slechts een gehuurde tussenoplossing is. De accommodatie is voorzien van airconditioning en ELA Container heeft deze uitgerust met het benodigde kantoormeubilair zoals bureaus, bureaustoelen en archiefkasten. Kabelgoten, telefoon- en netwerkverbindingen zorgen voor een perfecte IT-techniek.

Die Büros schaffen eine helle und angenehme Arbeitsatmosphäre.
Die Büros schaffen eine helle und angenehme Arbeitsatmosphäre.
Innen liegende Flure mit Fenstern verbinden die einzelnen Büros.
Innen liegende Flure mit Fenstern verbinden die einzelnen Büros.
De ELA-kantoorunits zijn ideaal voor onze behoeften en kunnen door hun compacte afmetingen ook voor langere tijd als kantoor worden gebruikt.
Claudia Heinz, Assistentin der Geschäftsführung bei Röchling

"De ELA-kantoorunits zijn ideaal voor onze behoeften en kunnen door hun compacte afmetingen ook voor langere tijd als kantoor worden gebruikt", legt Claudia Heinz, assistente van de directie van Röchling Precision Components GmbH, uit. ELA heeft de units snel en professioneel geleverd met een ELA-truck, gemonteerd op mobiele betonelementen, en gebruiksklaar overhandigd. ELA-verkoopmanager Florian Rotheneichner is zeer tevreden over de nieuwe samenwerking: "We zijn blij dat we het bedrijf Röchling als partner hebben gewonnen. Met onze lichte kantoorwerkplekken, inclusief onze netwerkmodules, hebben we een mooi voorbeeld van flexibele containeroplossingen gecreëerd".

Hotline
Adviseur op locatie