ELA Container - Kindergarten Ansicht außen mit Klettergerüst
Kleutelschoolunits

ELA units om in te spelen en te ravotten

ELA Container - Kindergarten Salzbergen Flur
Gangsystemen voor kleuterschoolunits

Eenvoudige verbinding van units in unitaccommodaties

De afzonderlijke ruimtes van een unitaccommodatie voor kleuterscholen kunnen via een intern gangsysteem eenvoudig met elkaar worden verbonden. Hierdoor wordt ruimte bespaard en is het mogelijk om comfortabel van de ene naar de andere ruimte of verdieping te gaan.

Meer details
ELA Container - Kindergarten Salzbergen Gruppenraum 1
Groepsruimtes voor kleuterscholen

Unitaccommodatie met veel ruimte

Hier komt iedereen samen: groepsruimtes vormen het hart van kleuterscholen. Om die reden maken ze natuurlijk ook deel uit van ELA unitaccommodaties voor kleuterscholen voor huur en koop. De gecombineerde ruimte-units bieden ruimte om te spelen, te leren en te ontdekken.

Meer details
ELA Container - Kindergarten Salzbergen Sanitärcontainer 1
Sanitaire ruimtes

Met uitrusting voor kinderen

ELA Container bevordert met de sanitaire units in unitaccommodaties voor kleuterscholen de zelfstandigheid van kinderen. De uitrusting in de sanitaire ruimte van een tijdelijke kleuterschool is daarom geheel afgestemd op de kleine gebruikers.

Meer details
ELA Container - Küche
ELA keukenunits

Unitruimtes voor de kleine maaltijd

Praktisch: ELA levert de unitaccommodaties voor kleuterscholen desgewenst ook met keuken. Deze is ideaal voor het maken van hapjes, drankjes of de lunch. De huurunits voor keukens zijn compleet uitgerust en direct klaar voor gebruik.

Meer details
ELA Container - Kindergarten Kaarst Schlafsaal 1
Rustruimte in kleuterschoolaccommodaties

Ruimte-unit om te rusten en te slapen

De rustruimte van een ELA unitaccommodatie voor kleuterscholen is voor kinderen een prettig toevluchtsoord om te rusten en te slapen. De ELA huurunits bieden een goed binnenklimaat, een aangename akoestiek en dankzij de ramen met rolluiken flexibele verduisteringsmogelijkheden.

Meer details
ELA Container - Gropius Passagen Berlin Küche
Verblijfsruimte voor pedagogische medewerkers

Kleuterschool van units met pauzeruimte

ELA Container plant bij unitaccommodaties voor kleuterscholen desgewenst ook een verblijfsruimte voor het personeel in. Uitgerust met keuken en zitgelegenheden is de pauzeruimte in een mobiele kleuterschool een populaire ontmoetingsplaats voor medewerkers.

Meer details
ELA Container - Kindergarten Kaarst Aufenthaltsraum Erzieher 2
Kantoorruimtes voor kleuterscholen

Aangenaam werken in ELA kantoorunits

Het goede binnenklimaat, voldoende licht en een moderne uitrusting maken van de ELA kantoorunits voor huur en koop echte allrounders. Voor tijdelijke kleuterschoolgebouwen vormen de mobiele kantoorruimtes de perfecte ruimteoplossing om de administratie van de kleuterschool probleemloos te kunnen voortzetten.

Meer details
Hotline
Adviseur op locatie