ELA Container - Umkleiden mit Bank
Kleed- en verblijfsunits huren

Ruimte-units van hoogste ELA kwaliteit

ELA Container - Umkleide weiß
Kleedruimte

Praktische ruimteoplossing met kasten

ELA kleedunits voor huur en koop vullen onderkomens voor monteurs, clubhuizen of unitaccommodaties met hygiënesluizen optimaal aan. Groot of klein: de kleedruimtes op unitbasis zijn in vrijwel elke maat verkrijgbaar.

Hebt u kleedunits of andere ruimteoplossingen nodig? Dan kunt u nu een unit aanvragen of u door de adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
Innenansicht ausgestatteter Container als Ein-Mann-Hotel
Units voor onderkomens

Ruimteoplossing voor een tijdelijk onderkomen

De geavanceerde ELA ruimte-units zijn niet alleen als tijdelijk maar ook als langdurig onderkomen ideaal. Jarenlange ervaring, zorgvuldig geselecteerde materialen en een vlekkeloze montage maken van ELA Container een aanbieder van hoogwaardige onderkomens op unitbasis.

Hebt u een eenmanshotel of andere ruimteoplossingen nodig? Dan kunt u nu een unit aanvragen of u door de adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
ELA Container - Kantine Schmitz Cargobull Vreden
Units voor kantines

Samen eten in ELA units

Deze vormen ook een belangrijk onderdeel van onderkomens: ELA units kunnen snel en flexibel tot kantines of mensa’s met een groot oppervlak worden gecombineerd. Hier kan iedereen een prettige plek uitzoeken om te eten.

Hebt u een keukenunit, een kantine of een mensa nodig? Dan kunt u nu units aanvragen of u door een adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
ELA Container - Aufenthaltsraum Arztpraxis
Verblijfsunits huren

Ruimte-units voor langer verblijf

ELA units voldoen aan alle eisen aan verblijfsruimtes: flexibele ruimteafmetingen, binnenwerkse hoogtes van maximaal 2,75 meter en veel daglicht dankzij grote raamoppervlakken maken van de huurunits van ELA Container ideale verblijfsruimtes.

Hebt u een pauzeruimte c.q. verblijfsruimte of andere ruimteoplossingen nodig? Dan kunt u nu een unit aanvragen of u door de adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
ELA Container - Umkleide Sanitärcontainer
Douche-units huren

Units om te douchen

ELA douche-units vormen een flexibele en praktische ruimteoplossing voor mobiele doucheruimtes. De douche-units van ELA zijn onderhoudsvriendelijk, modern en bieden met afzonderlijke cabines, warm water en vuilwatertank het all-inclusive pakket voor een schone douche-ervaring.

Hebt u een sanitaire unit met douches nodig? Dan kunt u nu units aanvragen of u door een adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
ELA Container - Waschbecken Büro Ardagh Group
Sanitaire units van ELA

Ideale aanvulling op mobiele onderkomens

ELA sanitaire units vormen de ideale aanvulling voor tijdelijke of langdurige onderkomens. Netjes, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk doen ze niet onder voor wc’s of sanitaire ruimtes in permanente gebouwen.

Hebt u sanitaire units in de vorm van wc-units c.q. toiletunits nodig? Dan kunt u nu units aanvragen of u door een adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
Hotline
Adviseur op locatie