Aparte behandelkamers voor verdachte gevallen van COVID-19

ELA Container corona-testcentrum

Hebt u extra ruimte nodig om patiënten op het coronavirus te testen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag stelt ELA Container u mobiele unitaccommodaties beschikbaar om bijv. de bevolking op besmetting met het virus te testen. Wij hebben al enkele corona-testcentra in de regio van ons hoofdkantoor geplaatst en bieden onze units aan alle overheidsinstanties en gezondheidszorginstellingen aan. Ze kunnen snel, flexibel en op elke locatie worden geplaatst.

Voordelen
Afzonderlijke ingang voor medewerkers
Verlichting contactloos d.m.v. bewegingsmelders
Ingangssluis voor personen
Snel leverbaar en onmiddelijk inzetbaar
Overal te plaatsen
Innenansicht ausgestatteter Besprechungsraum Gesundheitswesen

ELA units voor discretie en vertrouwelijke gesprekken

De adviesruimtes van een praktijk moeten bescherming en vertrouwen garanderen. Alleen op die manier kan een open en eerlijk gesprek tussen arts en patiënt plaatsvinden. Om die reden hecht ELA Container veel waarde aan een aangenaam gevoel van ruimte in de adviesruimtes van mobiele artsenpraktijken.

Meer details
Container Testzentrum

ELA units als corona-testcentrum

Op basis van de ervaring die wij tot dusver bij de levering van corona-testcentra hebben opgebouwd, adviseren wij u een unitaccommodatie van twee ELA-premiumunits. Op een oppervlak van in totaal 36 m² beschikt u over alle benodigde voorzieningen: van diverse functionele ruimtes via voorzieningen voor de hygiëne, zoals wc en wastafel, tot en met de klimaatregeling.

Meer details
Grundriss Corona Testzentrum ELA Container

Praktische indeling van het testcentrum

De unitaccommodatie is functioneel en praktisch ingedeeld. Zo bestaat de accommodatie in totaal uit drie ruimtes. De onderzoeksruimte kan via speciaal gemonteerde deuren met tochtportaal worden betreden en verlaten. Een werkkamer voor het gespecialiseerde personeel grenst aan de onderzoeksruimte en is door een deur hiervan gescheiden. Voordat de patiënten worden getest, moeten zij zich bij een buitenloket aanmelden. Alle ruimtes zijn onafhankelijk van elkaar te betreden.

🔎 Plattegrond bekijken

Meld u bij ons voor meer informatie. Graag geven wij u advies en maken wij u een persoonlijke offerte. 

 

Nu aanvragen

 

Gegevensblad downloaden

Hotline
Adviseur op locatie