ELA Container - Behandlungsraum in Containeranlage
Behandelkamers van ELA Container

In mobiele ruimteoplossingen altijd goed verzorgd

ELA Container - Beratungsraum für Versorgungsdienstleister
Advieskamers voor artsenpraktijken

Units voor vertrouwelijke gesprekken

De adviesruimtes van een praktijk moeten bescherming en vertrouwen garanderen. Alleen op die manier kan een open en eerlijk gesprek tussen arts en patiënt plaatsvinden. Om die reden hecht ELA Container veel waarde aan een aangenaam gevoel van ruimte in de adviesruimtes van mobiele artsenpraktijken.

Hebt u advieskamers of andere ruimteoplossingen nodig? Dan kunt u nu een unit aanvragen of u door de adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
ELA Container - Zahnarztpraxis in Containeranlage
Mobiele tandartspraktijk

Units voor tandartsen

De ELA unitaccommodaties voor tandartspraktijken overtuigen door hun veelzijdige indelingen, moderne interieur en goede klimaatregeling. Van wachtkamer tot en met behandelkamer: ELA Container heeft voor elke ruimte van een tandartspraktijk de passende ruimteoplossing.

Hebt u een tandartspraktijk of andere ruimteoplossingen nodig? Dan kunt u nu een unit aanvragen of u door de adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
ELA Container - Sanitärcontainer für den Gesundheitsbereich
Sanitaire units van ELA

Ideale aanvulling voor de unitaccommodatie voor artsenpraktijken

Als personeels- of patiëntentoilet: ELA sanitaire units vormen de ideale aanvulling voor tijdelijke artsenpraktijken. Netjes, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk doen ze niet onder voor wc’s of sanitaire ruimtes in permanente gebouwen.

Hebt u een wc, een sanitaire ruimte met wc’s of andere ruimteoplossingen nodig? Dan kunt u nu een unit aanvragen of u door de adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
ELA Container - Bürocontainer mit integriertem Flur
Kantoorruimtes voor artsenpraktijken

Aangenaam werken in ELA kantoorunits

Het goede binnenklimaat, voldoende licht en een moderne uitrusting maken van de ELA kantoorunits voor huur en koop echte allrounders. Ook voor tijdelijke artsenpraktijken vormen de mobiele kantoorruimtes de perfecte ruimteoplossing om ook tijdens verbouwingen er voor de patiënt te zijn.

Hebt u kantoorunits of andere ruimteoplossingen nodig? Dan kunt u nu een unit aanvragen of u door de adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
ELA Container - Behandlungsraum für Tierarztpraxis
Mobiele dierenartsenpraktijk

Units voor dierenartsen

De ELA unitaccommodaties voor dierenartsenpraktijken zijn zeer flexibel, onderhoudsvriendelijk en voorzien van een goede klimaatregeling. Wacht- en behandelkamers voor dierenartsenpraktijken zijn qua ruimte-indeling en uitrusting speciaal afgestemd op dierlijke patiënten.

Hebt u een dierenartsenpraktijk of andere ruimteoplossingen nodig? Dan kunt u nu een unit aanvragen of u door de adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
ELA Container - Pausenraum für Mitarbeiter
Verblijfsruimte voor personeel

Artsenpraktijk van units met pauzeruimte

ELA Container plant bij unitaccommodaties voor artsenpraktijken desgewenst ook een verblijfsruimte voor het personeel in. Uitgerust met keuken en zitgelegenheden is de pauzeruimte in de mobiele praktijkaccommodatie een populaire ontmoetingsplaats voor medewerkers.

Hebt u een verblijfsruimte, pauzeruimte of andere ruimteoplossingen nodig? Dan kunt u nu een unit aanvragen of u door de adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
ELA Container - Empfangsbereich einer Arztpraxis
Receptieruimte

Vriendelijke ontvangst in de mobiele artsenpraktijk

De vriendelijke receptie in een ELA ruimteoplossing voor artsenpraktijken maakt dankzij de lichte kleurstelling en grote ramen een uitnodigende en open indruk. Door het combineren van meerdere ELA units kunnen recepties van zeer verschillende groottes worden gerealiseerd.

Hebt u een receptie of andere ruimteoplossingen nodig? Dan kunt u nu een unit aanvragen of u door de adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
ELA Container - Helles und funktionales Wartezimmer
Wachtruimte

Aangename sfeer in mobiele wachtkamers

Moderne wachtkamers zijn een integraal onderdeel van ELA ruimteoplossingen voor artsenpraktijken. Om de wachttijd in mobiele artsenpraktijken zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, rust ELA artsenpraktijken op unitbasis royaal uit met klimaatregeling en meubilair.

Hebt u een wachtkamer of andere ruimteoplossingen nodig? Dan kunt u nu een unit aanvragen of u door de adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
ELA Container - Behandlungszimmer mit speziellen Behandlungsgeräten
Behandelkamers

ELA units voor technische geneeskunde

De vraag naar tijdelijk beschikbare ruimtes in de medische sector neemt toe. ELA Container breidt daarom het aanbod bij behandelkamers uit. Deze kunnen nu ook voor onderzoeken met de MRI-scanner worden gebruikt. De huurunits van ELA zijn snel te leveren en direct klaar voor gebruik.

Hebt u behandelkamers of andere ruimteoplossingen nodig? Dan kunt u nu een unit aanvragen of u door de adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
ELA Container - Mobile Containeranlage mit Verkaufstresen
Grootkeuken

Keukenunit voor tijdelijk gebruik

Voor de verzorging van patiënten met eten en drinken biedt ELA Container ook ruimteoplossingen voor grootkeukens. De flexibele, functionele en onderhoudsvriendelijke ELA units zijn uitermate geschikt voor gebruik als grootkeuken of kantine.

Hebt u een keuken, kantine of andere ruimteoplossingen nodig? Dan kunt u nu een unit aanvragen of u door de adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
ELA Container - Containeranlage als Krankenhauszimmer
Dialysecentrum in unitruimtes

Ruimteoplossing voor een doorlopende behandeling

ELA Container biedt veelzijdige tijdelijke ruimteoplossingen voor de medische sector waaronder behandelkamers voor dialysecentra. Op die manier kan in praktijken het levensbelangrijke werk probleemloos worden voortgezet.

Hebt u een dialysecentrum of andere ruimteoplossingen nodig? Dan kunt u nu een unit aanvragen of u door de adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
Hotline
Adviseur op locatie