ELA units huren

Ruimteoplossing voor banken en spaarbanken

Baliegedeelte

Vriendelijke ontvangst in de mobiele bankunit

Het representatieve baliegedeelte in een ELA ruimteoplossing voor banken en spaarbanken maakt dankzij de lichte kleurstelling en grote ramen een uitnodigende en open indruk. Door het combineren van meerdere ELA units kunnen ook ontvangstruimtes met een groot oppervlak worden gerealiseerd.

Meer details
Hal voor geldautomaten

Unitruimte voor geldautomaat en kluis

ELA unitaccommodaties voor banken en spaarbanken bieden met een aparte hal voor geldautomaten, automaten voor het afdrukken van rekeningafschriften en nachtkluis een veilige ruimteoplossing ver van de hoofdruimtes van het mobiele bankgebouw.

Meer details
Sanitaire units van ELA

Ideale aanvulling voor de unitaccommodatie voor banken

Als personeels- of klantentoilet: ELA sanitaire units vormen de ideale aanvulling voor tijdelijke bank- of spaarbankgebouwen. Netjes, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk doen ze niet onder voor wc’s of sanitaire ruimtes in permanente gebouwen.

Meer details
Vergaderruimte

Units voor gezamenlijke projecten

In banken of financiële instellingen worden regelmatig vergaderingen en videoconferenties met meerdere deelnemers gehouden. ELA Container stelt ook hiervoor de passende ruimteoplossing ter beschikking: ruim, representatief en inclusief uitrusting.

Meer details
Kantoorruimtes voor banken

Aangenaam werken in ELA kantoorunits

Het goede binnenklimaat, voldoende licht en een moderne uitrusting maken van de ELA kantoorunits voor huur en koop echte allrounders. Voor tijdelijke bankgebouwen vormen de mobiele kantoorruimtes de perfecte ruimteoplossing om tijdens verbouwingen te blijven bankieren.

Meer details
Unitruimte om goede zaken te doen

Advisering van klanten in het mobiele bankgebouw

Het uiterlijk van adviesruimtes van een bank is heel bepalend voor de eerste indruk en moet vertrouwen en ernst uitstralen. Het kan zelfs een doorslaggevende factor zijn bij het zakendoen. Om die reden hecht ELA Container veel waarde aan een aangenaam gevoel van ruimte in de adviesruimtes van de mobiele unitaccommodatie voor banken.

Meer details
Verblijfsruimte voor personeel

ELA bankunit met pauzeruimte

ELA Container plant bij unitaccommodaties voor banken en spaarbanken ook een verblijfsruimte voor medewerkers in. Uitgerust met keuken en zitgelegenheden is de pauzeruimte in mobiele bankgebouwen een populaire ontmoetingsplaats voor medewerkers.

Meer details
Hotline
Adviseur op locatie